De voordelen

De voordelen van deelname aan Protestantstekerk.net op een rij

 1. Professionele website
  Het pakket levert een nieuwe en professionele website. Heeft u al een website, dan zal het onderhouden daarvan minder tijd gaan kosten door een gebruiksvriendelijk systeem om informatie op de site te zetten.
   
 2. Website die up-to-date is
  Zowel de website als het systeem erachter worden doorlopend aangevuld met nieuwe modules en opties. Verbeteringen worden aangebracht daar waar dat nodig blijkt. Komt er een nieuwe webbrowser uit dan worden de sites daarop getest en evenuteel aangepast. Het is een dynamisch systeem die meegaat met nieuwe ontwikkelingen.
   
 3. Gebruikersgemak & continuïteit
  Het werken met het Content Management Systeem (CMS) is eenvoudig.
  Er kunnen meer mensen mee werken zodat de actualiteit & de werking van de website niet afhankelijk hoeft te zijn van één persoon.
   
 4. Gratis backup van uw website
  Dagelijks wordt een reservekopie van de hele website gemaakt. De gegevens gaan dus nooit verloren!

   
 5. Overzichtelijke kosten
  De prijzen van het basispakket zijn inzichtelijk. U weet ook waar u aan toe bent als u uitbreidingen wenst. De prijzen voor die extra mogelijkheden vindt u hier.
   
 6. Duidelijke statistieken
  Elke website heeft een eigen uitgebreide statistiekenpagina. Daarop is duidelijk te zien is hoeveel bezoekers een site per dag/week/maand krijgt.
   
 7. Overal toegang
  Vanaf uw werkplek thuis, uw vakantieadres, een internetcafé, … overal hebt u toegang tot het CMS. Met eigen inloggegevens kunt u vanaf elke pc met onlineverbinding aan de website werken.
   
 8. Totale controle op inhoud
  Het beheer van de website ligt bij uzelf: u bepaalt de inhoud van de website.
   
 9. Veel voorkomende vragen en helpdesk
  Standaard is er toegang tot een lijst met vragen en antwoorden. Voor andere vragen is er iedere werkdag van 9.00-17.00 uur een  helpdesk beschikbaar.
   
 10. Goed vindbare website
  Een website begint met een duidelijke, herkenbare naam. Daarnaast is het belangrijk dat de site ook met zoekmachines gemakkelijk gevonden kan worden. Bij protestantsekerk.net geeft u hiervoor zelf trefwoorden aan. Bovendien komt op www.pkn.nl een link naar uw site die middels een zoekfunctie snel gevonden wordt.
terug