UW GEMEENTE ONLINE MET EEN EIGEN WEBSITE

Heeft uw kerkelijke gemeente nog geen website?
Of is de website van uw kerk aan vernieuwing toe?

Wij helpen u graag. Protestantsekerk.net is speciaal ontworpen om uw website op een eenvoudige en voordelige manier op te zetten, te onderhouden en er professioneel uit te laten zien. De enige voorwaarde om mee te doen is dat u verbonden bent met de Protestantse Kerk in Nederland.

Samen met de Protestantse kerk heeft Human Content daarom Protestantsekerk.net ontwikkeld in twee vormen:
  • een eenvoudige basiswebsite vnl. voor uw ANBI gegevens (€75 per jaar)
  • een volledige website met o.a. ANBI-pagina’s, kerkdiensten, agenda, zoekmachine en een  interactieve mogelijkheid naar keuze  (€150 per jaar).

Iedere kerkelijke gemeente en aanverwante organisatie kan zich zonder enige technische kennis presenteren. U krijgt een eenvoudige manier om uw gemeenteleden en anderen via uw website op de hoogte te houden van de activiteiten. U kunt ook individueel meedoen als predikant, classis, regionaal bestuur of werkgroep. Lees meer over hoe het werkt!